Brain Based Safety

Digitaal platform

Home » Aanbod » Digitaal platform

Brain Based Safety-platform

Brain Based Safety heeft platform gemaakt specifiek gericht op het ondersteunen van de eerstelijns leidinggevenden. Alle producten zijn digitaal.

Leiders geven soms aan dat ze niet geschoold zijn op het gebied van gedragsverandering. Ze willen wel gedrag van medewerkers verbeteren, maar voelen zich onzeker omdat ze niet weten hoe dat te doen. Daarom zien ze bijvoorbeeld op tegen het geven van Toolboxen over gedrag. Het platform wil helpen de koudwatervrees te overwinnen.

 Digitaal Platform biedt:

  • Toolboxen: een combinatie van een animatie (4 minuten) met ± 5 vragen. Deze kunnen in en met het team worden besproken. Dat duurt 45 tot 60 minuten.
  • Posters: van elke Toolbox kan een poster worden afgedrukt. Dit geeft een samenvatting van de animatie weer. Die kan tot de volgende Toolbox worden opgehangen.
  • Lezingen: er zijn opnames van een PowerPointpresentatie over de theorie. Ze zijn bedoeld om de leidinggevende meer achtergrondkennis van de thema’s van de Toolboxen te bieden.
  • Tot slot zijn de losse animaties ook beschikbaar om te gebruiken tijdens een bijeenkomst of een conferentie.

Beschikbare Talen:

  • Op dit moment zijn de Toolboxen beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans.
  • De losse animaties (dus zonder de vragen) zijn beschikbaar in 11 andere talen: Duits, Sloveens, Pools, Oekraïens, Tsjechisch, Hongaars, Spaans, Italiaans, Russisch, Turks en Arabisch. De vragen voor deze Toolboxen worden apart bijgeleverd.
  • Er wordt momenteel gewerkt aan Toolboxen in deze talen met geïntegreerde vragen.

Training:

Het kan zijn dat de leidinggevenden graag een training volgen voorafgaand aan het geven van de Toolboxen. Ook kunnen er experts opgeleid worden die de leidinggevenden ondersteunen in het geven van die Toolboxen.

Een demo van een Toolbox is te vinden via deze link.

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven