Brain Based Safety

De eerstelijns leidinggevende en veilig werkgedrag (2018)

De eerstelijns leidinggevende en veilig werkgedrag (2018)

35,50

Dit boek gaat in op de rol van de eerstelijns leidinggevende en vertaalt zijn opdracht in de vorm van zeven competenties.

Dit praktische boek gaat over de rol van de eerstelijns leidinggevende in het bevorderen van veilig gedrag op de werkvloer.

De leidinggevende heeft van alle partijen de meeste invloed op het gedrag van medewerkers. Diens invloed wordt in de vorm van zeven competenties en aan de hand van een op feiten gebaseerde casus beschreven. Je kunt deze zeven factoren het beste vergelijken met knoppen, waaraan je als leidinggevende kunt draaien om het gedrag van een medewerker te beïnvloeden.

Uit ongevalsanalyse blijkt dat de meeste winst op het gebied van veilig werken valt te behalen door veilig gedrag te versterken. De auteur gebruikt hierbij de door hemzelf ontwikkelde methode Brain Based Safety. Deze methode vertaalt recente kennis van het brein in het bevorderen van veilig gedrag in organisaties.

Uitgegeven door Syntax Media

ISBN: 978-94-91764-32-5

Catégorie :
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Retour en haut